Sinful Colors – Why not en Timbleberry

Al zo vaak heb ik mooie nail art gezien met kleuren die overlopen. Dat moest ik ook een keer proberen. Op het internet staan gelukkig genoeg filmpjes hoe zoiets gedaan wordt. Ik wilde felle kleuren gebruiken die goed dekken. Dus ik heb gekozen voor Why not 915 en Timbleberry 108 van Sinful Colors.

Bij deze techniek moet ik echt liquid tape gaan gebruiken. Zeker de blauwe kleur gaf flink af op mijn vingers. Ik heb twee keer de nagellak aangebracht om genoeg dekking te krijgen. Daarna heb ik nog een stempel gebruikt met zwarte stempellak. Aangezien ik niet helemaal tevreden was verdoezeld de stempel wel een hoop. Ik ga het zeker vaker gebruiken, er zijn zoveel mooie effecten mee te maken.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *