Sinful Colors Island Coral en OPI Muppets World tour

Sinds afgelopen week heb ik de smaak te pakken met glitters. Sinds kort heb ik Muppets World tour van OPI in mijn bezit en ik was erg benieuwd hoe deze uit zou pakken. Dus opzoek naar een bijpassende kleur. Aangezien ik afgelopen weken al heel wat kleuren gebruikt hebt wou ik iets anders, Island Coral van Sinful Colors, een prachtige koraal kleur.

Deze heeft zeker mijn hart gestolen! Ik heb deze keer zoals altijd één laag base coat gebruikt en twee lagen nagellak. Op een paar kleine plekjes na was ik tevreden met de dekking maar voor de zekerheid zal ik volgende keer twee lagen base coat gebruiken.

Op mijn pink en ringvinger heb ik Muppets World tour gebruikt. Wat een super glitter! Een combinatie van grove en kleine zilvere en blauwe glitters. Mooie combinatie met de koraal ondergrond vind ik.

Voor de andere nagels wilde ik ook nog een stempel proberen. Vanwege de koraal kleur viel ik voor een hartjes patroon. Ik kon niet kiezen tussen witte en zilvere stempellak dus heb ik eens geëxperimenteerd met dubbel stempelen. Alles bij elkaar misschien wat druk maar wel leuk voor een keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *