Sally Hansen – Jaded en Pat on the black

Yes, eindelijk heb ik twee lakjes van Sally Hansen! Deze moest ik natuurlijk meteen proberen.

Jaded 672

Ik begin met de lichtste kleur. Ik hou van dit soort kleurtjes, mint groen. Maar aangezien dit mijn allereerste Sally Hansen pakje is ben ik wel een beetje teleurgesteld. Zoals je ook al in het potje kunt zien is deze maar erg dun. Ik heb voor deze foto twee lagen oude base coat gebruikt zodat deze volledig dekkend was en daarover heen 3 lagen lak. Het resultaat vind ik wel goed en fijn maar even snel je nagels lakken is er bij deze kleur in ieder geval niet bij. Wat mij opvalt aan deze lak is dat die heel shinny is en fijn aanvoelt als je nagels eenmaal droog zijn.

 

Pat on the black 660

Deze kleur is gelukkig wat dikker en denk prima na twee laagjes. Het is een hele donker paars, zo donker dat je het op de foto nauwelijks kunt zien. Deze lak heb ik meerdere dagen gedragen en over de houdbaarheid ben ik zeker te spreken. Na een viertal dagen was het natuurlijk weer tijd om verder te lakken, toen zat de lak er nog mooi op. Misschien waren mijn verwachtingen te hoog, het zijn fijne lakjes dat zeker maar ik denk dat ik niet snel zoveel geld uit zou geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *