Safari rood tinten

Poosje geleden heb ik al twee lakjes van Safari laten zien, waar ik niet zo weg van was. Maar zoals gezegd heb ik meerdere kleuren en ik heb de rode tinten eens uitgeprobeerd.

Blijft zonde vind ik dat Safari de kleuren geen naam geeft, persoonlijk vind ik namen altijd leuk zeker als ze echt bij het lakje passen. Op de potjes zie ik wel een print op de achterkant maar deze is vaak slecht of niet leesbaar. Volgens mij hebben de kleuren dus wel een nummer.
Ik heb 3 tinten rood, rood is en blijft altijd een goede nagellak kleur. Kan altijd en is ook eigenlijk altijd wel mooi. Ik vind de kleuren goed en mooi. Dekking is goed zelfs bij de lichtste kleur en de platte kwastjes lakken fijn. Aangezien ik het merk helemaal niet kende heb ik eens gekeken op het internet en het is een budget lak, voor de prijs een goede nagellak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *