Safari nagellak

Vandaag wil ik jullie wederom een voor mij nieuw merk laten zien. Ik heb een aantal lakjes van Safari, een merk waar ik nog niet eerder van gehoord had en wat ik zo ook niet vaak voorbij zie komen bij andere. Ik ben dan ook erg benieuwd. Ik heb de kleuren een beetje opgedeeld op wat bij elkaar past en zal ze in meerdere delen laten zien. Vandaag begin ik meteen met de twee apartste lakjes eruit.

Safari lakjes hebben geen naam en ook niet echt een nummer zoals ik dat gewend ben. Beide lakken die ik vandaag getest heb bestaan uit een kleurtje met daarin grove ´vlokjes´. Soort gelijke lakjes heb ik eerder bij andere wel gezien en ik was er niet altijd even fan van. Ik heb van elke 3 lagen gebruikt maar ik moet eerlijk bekennen, dit is niks voor mij.

De groene kleur is absoluut niet dekkend wat ik een storende factor vind. Tevens vind ik de kleur groen en de combinatie met de ´vlokjes´ niet mooi. De roze variant vind ik in vergelijking stukken beter. Deze dekt stukken beter en de kleuren combinatie is prima, maar ik blijf het toch een beetje een vreemd gezicht vinden.

Toch ben ik nieuwsgierig naar de andere lakjes, dit zijn vooral rode en oranje tinten. Binnenkort zal het volgende setje gaan proberen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *