Rimmel Salon Pro – Ultra Violet en Peppermint

Ondanks dat de zon niet echt schijnt de laatste dagen laat ik me niet weerhouden mijn nagels lekker ’s zomers te lakken.
Van mijn zus heb ik een aantal lakjes gekregen waaronder deze twee van Rimmel Salon Pro, Ultra Violet en Peppermint. Tijd om ze te gebruiken.

Zoals de namen eigenlijk al voorspellen zijn het een paarse en een lichtblauwe kleur. Van beide kleuren heb ik twee laagjes gebruikt en een base coat. Beide lakjes dekken erg goed, 1 laagje kan in principe ook. Lekkere felle mooie kleuren en ik ben er dan ook heel blij mee. Ik ben benieuwd of ze ook dekkend genoeg zijn om te stempelen, dat zal ik een andere keer uittesten.

Tijd voor een stempel. Kanten stempels vind ik zo mooi en ik hoopte dat het mooi zou staan bij deze kleuren. Ik heb witte stempellak gebruikt, op een of andere manier denk ik bij kant altijd meteen aan wit (misschien iets te veel Say yes to the dress gekeken). Nu ik dit typ neem ik me dan ook meteen voor een keer met een andere kleur te stempelen om uit te testen of dat ook een mooi effect geeft.
Maar voor nu heb ik wit gebruikt en twee verschillende patronen voor wat afwisseling. Vooral de stempel op de pink en middelvinger vind ik erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *