Rimmel – Johnny. Be. Good! en Barmy Blue

Vandaag wil ik jullie twee blauwe lakjes van Rimmel Salon Pro laten zien. Afgelopen twee weken heb ik het erg druk gehad met werk en dingen voor vakantie regelen dus helaas weinig tijd voor mijn nagels. Maar deze lakjes zijn daar ideaal voor aangezien ze makkelijk een week blijven zitten. Rimmel Salon Pro lakjes vind ik nog steeds erg fijn. Mijn eerste lakje van deze lijn heb ik ruim 3 jaar geleden gekocht en omdat die zo fijn lakte ben ik eigenlijk verder gegaan met nagellak.

Johnny. Be. Good! 145

Bij deze kleur had ik in het begin mijn twijfels, mijn vriend zei pak die ook maar. Meer onder het motto dan kunnen we naar huis en uiteindelijk wil je ze toch allemaal hebben, haha. Maar wat is die mooi, niet al te opvallende glitter lak.

Barmy Blue 447

Lange tijd ben ik opzoek geweest naar een goede donkerblauw. Dit is fijne kleur vind ik. Niet te donker dat het te zeer naar zwart gaat en niet te licht.

Voor beide geld uiteraard dat ze heel fijn lakken met het platte borsteltje en zoals gezegd is de houdbaarheid echt super. Natuurlijk zie je op den duur wel wat slijtage aan de toppen van je nagels maar deze lak chipt bij mij eigenlijk nooit. Barmy Blue heb ik op de foto al 5 dagen op. Johnny. Be. Good! had ik eerder al gebruikt maar de foto kan ik nergens meer vinden dus ik heb even over Barmy Blue heengelakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *