Rimmel Chic and cheerful en Sinful Colors Easy going

Deze week had ik zin in een mengeling van bruin en beige. Nadat ik mijn nagellak voorraad had uitgezocht ben ik uitgekomen bij Chic and cheerful van Rimmel 710 een lak uit de Salon Pro lijn en Easy going 300 van Sinful Colors. Zoals altijd ben ik begonnen met de base coat van Catrice en twee lagen nagellak. Beide kleuren had ik nog niet gebruikt en ik was dan ook erg benieuwd.

Chic and cheerful

Ik heb vaker nagellak van Rimmel uit de Salon Pro met lycra lijn gebruikt en ben hier altijd zeer tevreden over. Chic and cheerful vond ik ietsjes minder goed dekken dan de andere. Lijkt wel of deze meer jelly is dan de andere. Bij de andere kleuren was het bijna dekkend met één laagje, nu had ik hier echt wel een tweede laag voor nodig. Na het lakken dacht ik hiermee nog niet tevreden te zijn maar toen het droog was viel dat gelukkig toch mee. Het lakken ging wel fijn met het brede iets afgeronde kwastje. Chic and cheerful is een mooie taupe kleur die eigenlijk altijd wel kan wat mij betreft.

Easy going

Voor het allereerst ben ik met zo een lichte kleur aan de slag gegaan. Zoals al eerder gezegd heb ik me eerder nooit echt gewaagd aan lichtere kleuren maar ik vond het nu toch wel tijd geworden. Vorige week viel Droll like a doll me heel erg mee. Met Easy going ging het wel iets lastiger, de kleur is echt heel licht roze. Verder moest ik ook weer even wennen aan het dunne kwastje van Sinful Colors, het was alweer even geleden dat ik hiervan een kleur gebruikt had. Op de foto heb ik drie laagjes gebruikt. Maar als ik volgende keer wat beter lak moet het met twee lagen ook wel lukken denk ik. Ik ga zeker  oefenen met deze kleur want het lijkt me een goede kleur als ondergrond voor stempelen.

Ondertussen heb ik de lak al drie dagen op mijn nagels en het ziet er nog goed uit. Dus ook daarover ben ik zeker te spreken. Voor een nog langer resultaat is een top coat natuurlijk een aanrader, deze had ik nu niet gebruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *