P2 Color Victim – Just need style! en Remember me

Vandaag laat ik jullie weer lakjes zien van een voor mij nieuw merk. Ik vind het altijd leuk om nieuwe merken uit te testen, hoe is de lak, hoe is het kwastje. Voor de foto’s heb ik een base coat gebruikt en twee laagjes nagellak. Ik heb twee lakjes van P2 getest. P2 is een merk dat verkrijgbaar is bij DM in Duitsland.

Just need style! 545

Deze kleur vind ik echt geweldig! Ik zou het omschrijven als een zachte olijfgroene kleur.

Remember me 622

Wat een lief lichtblauw kleurtje. Prachtig voor een zonnige dag en zeker ook mooi te combineren met andere kleuren.

De lakjes hebben een breed en afgerond kwastje, ideaal met lakken. De potjes zijn middelgroot, 8 ml. Ik ben zeer tevreden over deze twee lakken en heb natuurlijk stiekem gekeken op de site van DM en er zijn veel meer mooie lakjes te verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *