Orly – Siren

De laatste tijd heb ik vooral veel lakjes gebruikt van Catrice en Essence, hier heb ik er ook veruit het meeste van. Maar ik heb toch ook wel een aantal andere merken. Vele die ik nog niet uitgeprobeerd heb dus vandaag vond ik het daar wel tijd voor. Vandaag laat ik Siren 40716 van Orly zien.

Orly is een wat duurder merk dus ik was erg benieuwd hiernaar. De flesjes vind ik er leuk uitzien en ze zijn groot, er zit 18 ml in. Het kwastje is en ‘gewoon’ rond kwastje. De dop vind ik fijn in de hand liggen.

Nu de kleur, tja. In het potje vond ik de kleur er wel uitdagend en heftig uitzien. Maar ik draag zowat alle kleuren van de regenboog dus ik liet me hier zeker niet door afschrikken. Het lakken zelf vond ik eingelijk wat tegenvallen. In vond de lak stroever lakken dan wat ik gewend ben. De kleur vind ik ook niet echt mooi, het is was rood/oranje. Ik weet niet goed waarom maar de kleur doet me niks.

Naast deze kleur heb ik nog een glitter (topcoat) lak, deze ga ik zeer zeker ook binnenkort uittesten. Aangezien ik verder geen Orly lakjes heb zal ik zeer zeker niet zeggen dat het geen fijne lak is, maar deze lak is het niet echt voor mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *