Nubar

Vandaag wil ik jullie weer een nieuw merk laten zien. Nubar, ik was deze nog niet eerder tegengekomen. Ik heb drie kleuren die ik getest hebt.

De potjes hebben een opvallende grijze dop. Deze ligt wel fijn in de hand met lakken.Het kwastje is rond maar wel wat dikker waardoor deze fijn lakt. Op alle foto’s heb ik twee lagen nagellak gebruikt en een laag base coat. In principe is één laag nagellak ook voldoende alleen is de kleur dan wat lichter. Maar het is wel dekkend dus ideaal als je snel weg moet.
Essence NPZ317


Essence is een roze glitter met allerlei kleuren glitter erin. Deze glitter heeft een grovere structuur en dat voel je als je hem op hebt, het is geen glad oppervlak. Ik vind het wel een mooie kleur.

Treasure NPZ318


Treasure heeft een andere structuur en glitter als Essence. Het is een iets donkerdere paarse glitter met zilver erin. Aangezien deze glitter heel fijn is is het oppervlak gewoon glad en daardoor ook prima voor stempels of stickers. Wederom vind ik deze kleur ook super! De kleur is ondanks de glitter niet heel opvallend en dat vind ik wel fijn.

Brilliant NPZ319


Brilliant is vergelijkbaar met Treasure qua structuur. De kleur is een wel een stuk lichter, paars met een tintje roze zou ik zeggen. Aangezien deze een stuk lichter is is het vrij neutrale kleur. Kan in de zomer altijd wel vind ik.

Alle drie lakken ze echt super fijn. Helemaal geen oneffenheid vandaar dat het na één laag al draagbaar is, heerlijk! Wat ik zo op het internet heb kunnen vinden is het een wat duurdere nagellak maar dat is met lakken echt te merken en ze zijn het waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *