Nail art – Safari en Essence

Al langere tijd wilde ik een keer een stempel inkleuren. Ik heb niet veel stempels die fijn zijn om in te kleuren. Natuurlijk moeten de kleuren ook goed bij elkaar passen.

Als eerste wilde ik sowieso deze grijze kleur van Safari uitproberen. Net als de rode kleuren van Safari vind ik deze fijn. Toen ik op zoek ging naar een bijpassende stempel had ik beide kleuren van Essence 1 coat&go voor me staan. De keuze was dus snel gemaakt om deze te gebruiken, de felle kleuren staan goed bij het grijs. Zoals gezegd heb ik sowieso niet veel stempels die fijn zijn om in te kleuren, nu wil ik ook nog met kleuren werken. Toen ik dit patroon zag wist ik eigenlijk meteen dat dit het ging worden.

Na de stempel met zwart op mijn stamper te hebben gezet ben ik de pijltjes en sterretjes gaan inkleuren met de felle kleuren. Daarna even laten drogen en daarna stempelen zoals normaal. Om mijn nagels niet te druk te maken heb ik deze stempel gebruikt op mijn pink en middelvinger, de andere nagels heb ik afgewerkt met de Satin Matt top coat van Essence. Ondanks dat de nail art absoluut niet perfect is werd ik er toch erg blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *