Nail art – rode tinten van Safari

Aangezien de lakjes van Safari erg fijn zijn wil ik ze natuurlijk ook gebruiken met een nail art. Dus ik heb een aantal combinaties gemaakt.

Als eerste wilde ik graag een kant patroon testen op de lichtste rode kleur. Om het niet eentonig te maken heb ik zowel gekozen voor een witte als een zwarte stempel. Omdat ik verder nog wat kleur wilde toevoegen heb ik op de middelvinger met Golden gate to Orient een aantal stippen gezet. Deze gouden kleur vind ik heel mooi bij het licht rode.

Ik was erg benieuwd naar het stempelen met de safari lak, resultaat is niet helemaal wat ik gehoopt had. Het kleurverschil is te minimaal.

Poosje geleden heb ik de glitterlakjes van Essence gewoon zo getest, wat ik niet echt geslaagd word. Maar ik wist bijna zeker dat met een goede kleur ondergrond de glitterlakjes mooi uit zouden komen. Dan is het natuurlijk wel even zoeken naar de juiste combinaties. Ik heb ze gewoon even alle vier getest. Op mijn pink heb ik Hidden garden, op mijn ringvinger Glitz&glam, op mijn middelvinger never stop dreaming en op mijn wijsvinger Icy fairy. Ik ben vooral blij met mijn middelvinger, never stop dreaming. Het was ook te verwachten dat deze het goed zou doen op een rode lak aangezien deze glitterlak van zichzelf al rood is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *