Nail art – Rimmel Soul session en Catrice Must-Have STEELetto en Holo, Que Tal?

De nail art die ik jullie vandaag laat zien is mijn favoriet geworden! Ik heb sinds kort swatch stokjes en aangezien ik het vaak lastig kan inschatten of bepaalde lakjes goed bij elkaar passen met stempelen ben ik deze gaan gebruiken. Zonder deze testjes zou ik denk ik nooit op deze combinatie zijn gekomen.

Als basis wist ik dat ik Soul Session van Rimmel Salon Pro wilde gebruiken. Prachtige nude kleur met een zacht roze tintje. Op deze kleur heb ik diverse rode, roze en blauwe stempels getest wat ook erg mooi uitpakte maar ik was helemaal verkocht toen ik Must-Have STEELetto 62 van Catrice teste. Het was meteen duidelijk dat ik deze wilde gebruiken voor mijn nail art. Het is een roze parelmoer lak met zilvere glitter, ik heb deze eerder een keer gebruikt gewoon als nagellak maar toen wist ik niet goed wat er ermee aan moest. Maar als stempel is deze echt geweldig.
Aangezien hier dus een glitter in zit wilde ik op één nagel een andere glitter gebruiken.
Tijd om Holo, Que Tal? van Catrice Million Styles effect top coat uit te testen, een hele subtiele doorzichtige glitter lak. Perfect voor een mooie finishing touch. Zoals jullie zien ben ik helemaal vergeten een foto te maken van Soul Session zonder de stempel maar ik denk dat de kleur toch wel te zien. Helaas zijn de stempels en de glitter top coat vrij slecht zichtbaar op de foto maar kreeg het niet beter. Ik ga deze combinatie zeker nog een keer gebruiken ik ben echt helemaal verkocht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *