Nail art – P2 Just need style

Wat een prachtige kleur is dit toch, Just need Style van P2. Ik wist meteen dat ik hier een nail art mee wilde maken, maar wat…

Als stempellak wilde ik heel graag een bruine glitter gebruiker, metallic copper staat op het potje. Deze heb ik nog niet eerder gebruikt omdat ik het lastig vind deze kleur te combineren.
Bij deze kleur leek het me mooier om een open stempel te gebruiken dat de lijnen niet te dik zouden zijn. Na lang zoeken ben ik voor een net patroon gegaan, deze heb ik eerder al eens voor testjes gebruikt en was vaak blij verrast. Over de stempel heb ik een top coat gebruikt van Essence, gel look.

Ik vind deze combinatie geweldig, heb de hele dag naar m’n nagels zitten kijken. Al langere tijd wilde ik twee stempels combineren en met deze ondergrond leek me dat wel een goed idee. Rozen zijn mijn favoriet en op de stempelplaat die ik heb van Born Pretty zitten losse roosjes. Ik heb het open roosje gekozen om het onderliggende patroon zichtbaar te houden. Natuurlijk gebruik ik voor het roosje rode lak.

Misschien is een roosje op elke nagel een beetje te veel van het goede maar toch vind ik dit een hele geslaagde nail art. De metallic copper stempellak ga ik zeker vaker proberen te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *