Nail Art – Gosh Venus en Sinful Colors Thimbleberry en Catrice Silk Matt top coat

Deze week heb ik een nieuwe siliconen stamper besteld, met mijn eerste had ik de fout gemaakt deze schoon te maken met nagellak remover. Binnen de korste keren was deze alles behalve doorzichtig. Dus tijd voor een nieuwe! Ondertussen heb ik wat research gedaan over het schoonmaken van een doorzichtige siliconen stamper. Een kledingroller zou de truc zijn. Gelukkig heb ik deze altijd in huis dus tijd om dit uit te proberen.

Ik wilde graag een keer een nagellak van Gosh uittesten. Een lichtblauwe lak met een klein mint tintje. Ik heb een base coat gebruikt en twee laagjes lak. Deze lak heeft geen rond kwastje, ondanks dat ik dat niet echt gewend ben lakt het wel fijn.

Over deze lak wilde ik natuurlijk een stempel om de nieuwe stamper uit te testen. Ik koos dit patroon omdat het bij deze handig is om een doorzichtige stamper te hebben. Ik ben tevreden met het restultaat en het plaatsen van de stempel is stukken makkelijker nu.

Leuk resultaat zo…maar een beetje saai. Aangezien ik meerdere soorten topcoats heb wordt het tijd om daar wat mee te doen. Ik heb gekozen voor de silk matt top coat van Catrice. Fijne topcaot en mooi mat effect precies zoals beloofd. Om het verschil goed te zien heb ik alleen mijn ring- en wijsvinger met deze topcoat gedaan. Voor de middelvinger heb ik Essence gel-look gebruikt. Ik ga de silk matt topcoat zeker gebruiken om verschil te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *