Nail art – Essence We are… in love

Als ik blij word van lakjes wil ik natuurlijk ook een stempel uittesten. Afgelopen week heb ik dit ook gedaan met de lakjes van Essence We are… in love.

I have grey-t times with you

Als stempel heb ik de donker rode kleur gebruikt uit deze collectie wat ik een mooie combinatie vind. Verder was ik benieuwd naar het effect van deze matt effect nagellak van Catrice, frozen flows. Deze topcoat zorgt niet alleen voor een matt effect maar zit er een beetje zilverachtig uit waardoor de naam frozen wel tot zijn recht komt.

Pink party only with you

Laatst heb ik deze grijze Gosh nagellak gekocht, Miss grey. Ik was al langere tijd op zoek naar een donkere grijstint dus ik was helemaal happy toen ik deze tegen kwam. Ik had gehoopt dat deze ook mooi zou stempelen maar zoals te zien op de pink en wijsvinger is het in dit geval niet zo geslaagd. Voor mijn ring- en wijsvinger heb ik dus ook voor een witte lak gekozen.

I <3 you berry much

Deze stempel vind ik echt super! De gebruikte kleur is metallic copper en ik vind deze mooi staan met het donker rode. Ik heb een aantal dagen met veel plezier naar mijn nagels gekeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *