Nail Art – Essence Secret Stories

Wat houd ik toch van stempels, er zijn zoveel mogelijkheden. Om te beginnen heb ik de twee roze en een paarse kleur gebruikt als ondergrond, de andere lakjes zal ik zeker ook nog een keer gaan gebruiken voor een nail art.

Can you keep my secret? en London town at sundown

London town at sundown van Catrice is een mooie rode glitterlak en deze stempelt heel fijn. Zelfs de glitter is terug te zien in de stempel. Rond de winter zal ik deze nagellak ook zo gaan dragen denk ik.
Ik vind de roze ondergrond met de rode stempel erg lief en heb met veel plezier naar m’n nagels gekeken.

I love secrets! en That’s my secret!

Zoals ik eerder al eens gezegd heb is deze limited edition goed geschikt om mee te stempelen dus op de knalroze kleur heb ik de donkere blauwe/paarse lak gebruikt. Deze stempel is mooier dan ik in eerste instantie verwacht had, laatst was ik ook al verrast.

We all have secrets! en Discover my secret!

Een vlinder stempel, iets waarvan ik dacht het niet leuk te vinden toch maar eens geprobeerd. En zo zie je maar weer een goede gok. Ik vind deze kleuren combinatie heel schattig en die vlinders maken het helemaal af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *