Nail Art – Essence Secret Stories

Tijd om met twee andere lakjes van Secret Stories te stempelen.

Your secret is safe with me! en stempellak lady pink en Pixie dust

Ik heb nog zoveel glitterlakjes die ik wil en moet proberen maar vaak komt het er niet van. Deze keer heb ik op mijn ringvinger een laagje Pixie dust van Essence gebruikt. Op de pink en middelvinger zit een stempel met een knalroze stempellak.

Discover my secret en metallic copper

Omdat ik laatste zo verrast was door de stempellak metallic copper wilde ik deze nog een keer gebruiken en de grijze ondergrond leek me daar wel geschikt voor. Maar welke stempel past er dan het beste bij… Dat vind ik vaak lastig maar na een aantal kanten stempels proberen heb ik toch voor deze gekozen. In de zon glitteren beide lakjes super.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *