Nail art – Essence Nothing but lovestoned

Toch nog een nail art gemaakt met een lakje uit de Like an Unforgettable kiss collectie van Essence. Nothing but lovestoned vond ik ook een te gek kleurtje dus deze heb ik nog een keer gebruikt. Maar wat ga je daar mee combineren, saai zwart of wit had ik geen zin in. Ik heb een keer een combinatie met rood gezien die er verrassend leuk uitzag dus ik ga dit ook proberen.

Oranje/perzik combineren met rood daar zou ik nooit zelf opgekomen zijn. Lang leve leuke voorbeelden, dit heeft er voor gezorgd dat ik het toch aandurfde. Ik vind het wel een geslaagde combi! Ondanks dat rood mijn favoriete kleur is heb ik deze stempellak nog niet vaak gebruikt, het wordt tijd dat ik op zoek ga naar meerdere goede combinaties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *