Nail art – Essence Cubanita – Kisses from Havana en Hola guapa!

Twee lakjes van Cubanita heb ik al gebruikt voor een nail art dus bij deze de andere twee…

Kisses from Havana

Tot nu toe heb ik zelden mijn witte stempellak gebruikt. Bij deze knal roze kleur moest ik meteen aan de stempelplaat met rozen denken. Ik ben dan ook erg blij met het resultaat.

Hola guapa!

Dan de laatste nail art van deze trend editie. Ik heb een nieuw stempelplaat met een aantal bloemen erop. Natuurlijk wilde ik deze plaat meteen uittesten.  De stempels komen mooi van de plaat af en aangezien veel bloemen een open plaatje zijn ga ik deze ook een keer proberen in te kleuren. De zwarte stempel steekt goed af op de paarse ondergrond. Een kleur waar ik heel nieuwsgierig naar ben ik Chrome Paradise van Essence uit de Metals collectie. Op de foto valt de stempel minder op dan in het echt, de verschillende kleuren in deze lak zijn ook terug te zien in de stempel.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *