Nail art – Essence Cubanita Bienvenida a palm beach

Eerder heb ik al een nail art gemaakt met Do you hear la musica? Met de andere kleuren wil ik ook een nail art maken en vandaag laat ik Bienvenida a palm Beach zien.

Deze week heb ik een nieuwe stempelplaat binnen gekregen, dus deze moest uiteraard ook getest worden. Tijdens mijn doosje echte stempellakken heb ik een blauw/groene kleur zitten en volgens mij heb ik deze nog nooit gebruikt dus ook dat werd tijd.

De combinatie van de lichte blauwe kleur met het groen/blauwe vind ik echt super. Had niet verwacht dat dit zo mooi uit zou pakken. Omdat ze stempel een perfect rondje heeft wilde ik hier iets mee doen, dus ik heb uit een grove glitterlak een aantal glitters gehaald. De perfecte finishing touch wat mij betreft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *