Nail art – Denim Divine part 2

Afgelopen week heb ik een zelfde nail art gemaakt op de lichtste en donkerste kleur. Nu zijn de twee andere kleuren aan de beurt.

Women’ s cut

Op deze kleur was ik erg benieuwd naar een topcoat van Essence, Let stars rain down on me!Een subtiele glitter, iets wat ik erg fijn vind om een lakje een andere uitstraling te geven. Het effect van deze topcoat is misschien wat te weinig maar met twee lagen kun je denk ik wel een mooi effect creƫeren.

De stempel wilde ik vrij standaard houden vandaar dat ik zwarte lak heb gekozen.

Gold miners

Als laatste Gold miners. Ik had eigenlijk meteen het idee om deze kleur te combineren met een rode stempel. In andere nail arts heb ik deze combi eerder gezien en vond ik erg leuk. Ik wordt hier erg vrolijk van ook al is het meer een nail art voor Valentijnsdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *