Nail art – Catrice Skyline

Eerder deze week heb ik ook nog een nail art gemaakt met Skyline van Catrice maar had nog niet de tijd gehad om deze te delen. Dus bij deze!

Skyline geeft mij een beetje een winter gevoel, het koude metallic blauw. Dus ik wilde hiervoor ook een herst/winter stempel gebruiken, aangezien ik hier niet heel veel van heb kwam ik bij het blaadjes patroon uit. Tijd om deze ook een te proberen. De stempel is wel leuk maar denk dat het beter uitkomt als ik de blaadjes in zou kleuren. Idee om later eens te proberen.

Ik had gehoopt dat deze lichtblauwe kleur goed zou gaan met de gouden kleur van Golden gate to Orient maar helaas valt deze stempel bijna weg (in het echt is het beter zichtbaar dan op de foto). Vandaar dat ik voor de andere vinger toch maar een zwarte stempel heb gekozen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *