Nail art – Catrice Out of the dark en Pinpai nummer 20

Out of the dark, echt zo een kleur die ik graag wilde hebben omdat deze apart is maar eigenlijk nog nooit gebruikt en dat terwijl ik hem al langer dan een jaar heb volgens mij. Tijd om hier verandering in te brengen.

Out of the dark is zoals de meeste lakken van Catrice goed dekkend en lakt fijn met het breede kwastje. Maar hoe omschrijf je deze kleur, dat is een goede vraag. Het is een donkere bruin/grijze kleur met een glitter. Ik ben zeker verrast door de kleur.

Onlangs heb ik voor het eerst een stempellak van Pinpai besteld nummer 20 en ik ben dan ook zeer benieuwd of deze goed stempelt. Nummer 20 is een felle wat donkere blauwe lak. De kleuren combinatie is minder goed te zien op de foto. Het is sowieso een wat donkere combinatie ben ik ben er erg blij mee. Tot zover stempelt de Pinpai lak erg goed. Maar de stemepl zijn erg dunne lijnen, een andere keer zal ik een andere stempel gebruiken om te kijken of dit ook goed gaat. Van Pinpai zijn er meerdere lakken, ideaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *