Nail art – Catrice Noble Nude en Essence Pink&Proud

Gisteren wilde ik neutrale/klassieke nagels. De outfit die ik ging dragen was heel kleurrijk dus daar moest een rustig lakje bij en wmeteen moest ik aan Noble Nude van Catrice denken uit de Victorian Poetry collectie. Ik wilde sowieso deze nagellak nog een keer dragen.

Wederom verbaasde ik me erover dat je met deze lak zo snel en zo gemakkelijk prachtige nagels hebt. Het lakt erg fijn en dus weinig geknoei. Maar na een dag wilde ik er toch nog iets aan toevoegen. Tijd voor een stempel. Het patroon had ik al snel gevonden maar welke lak past hierbij. Om hier achter te komen heb ik weer test stokjes gebruikt, was alweer even geleden dat ik hiermee op combinaties gekomen was maar het is zo makkelijk. Zes nagels lakken en testen met stempelen. Meerdere combinaties verraste me. Maar aangezien ik het rustig wilde houden ben ik gegaan voor Pink&Proud van Essence. Deze ga ik zeer binnenkort samen met andere glitterlakjes van Essence testen, ben erg benieuwd. Als stempel is deze lak vrij ingetogen, denk dat het lakje gewoon zo wel knalt. Maar voor nu is dit precies wat ik wilde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *