Nail art – Catrice Luxury nude Little dose of rose

Eindelijk begint de zon wat meer te schijnen. Dus tijd voor een nail art met een lichte kleur, licht roze. Na een paar kleuren roze proberen ben ik uitgekomen bij Little dose of rose van Catrice uit de Luxury Nude collectie.

 

Een prachtige lichtroze nagellak met een mat effect. Natuurlijk heb ik ook even een foto gemaakt van de lak zelf. Na één laag dekte deze al erg goed maar zoals altijd heb ik toch een tweede laag gebruikt en uiteraard een base coat eronder.

Als contrast heb zilveren stempellak gebruikt en een bladeren motief. Om het niet te druk te maken heb ik de wijs en ringvinger niet gedaan. Ik vind deze nail art zeer geslaagd voor de zomer. Ben er erg blij mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *