Nail art – Catrice Limited Edition ProvoCATRICE

Poos geleden heb ik alle prachtige kleuren van ProvoCATRICE getest, ik vond de kleuren zo mooi dat ik ze een keer met een stempel wilde gebruiken. Ik heb drie kleuren uitgekozen, RoSéducteur, Provocative pearls en Silk sense.

RoSéducteur

Aangezien dit een kleur is met een roze tint erin heb ik voor een roze stempel gekozen. Sinds kort heb ik ook alle kleuren
van Secret Stories een limited edition van Essence. Zeven mooie kleuren die een goede dekking dus goed om mee te stempelen.
De kleuren laat ik zeer binnenkort zien. Als stempel heb ik Can You Keep My Secret? gebruikt een prachtige roze lak. Ik meteen wist ik dat ik deze stempel wilde gebruiken. Ik ben heel tevreden met het resultaat, maar op mijn ringvinger wilde ik iets anders. Bij deze roze tinten vond ik een roosje wel passen en ik hou van rozen!

Provocative pearls

Omdat de roze lak van Essence zo fijn stempelde heb ik deze nog een keer gebruikt maar dit keer wilde ik wat meer kleur gebruiken. Een andere lak die heel fijn stempelt is Greyzy in love van Catrice. Het klavertjes patroon is wat druk maar ik vind het wel een mooi resultaat.

Silk sense

Silk sense vind ik zo een originele kleur dat ik deze heel graag wilde combineren met een stempel. Meteen dacht ik aan zilveren stempellak en ik vind het resultaat erg mooi.

Dus met en zonder stempels vind ik de ProvoCATRICE Limited Edition super!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *