Nail art – Catrice Deep dark waters en Salty Shimmer Sunset

Deep dark waters is de lak die ik het langste gedragen heb van de Travelight Story Limited Edition. Ik was blij verrast met de houdbaarheid van de lak, na 4 dagen zat alles er nog netjes op zonder topcoat. Uit deze collectie was ik nieuwsgierig naar de mogelijkheid om te stempelen met Skyline. Dus dat moest natuurlijk uitgeprobeerd worden.

Zoals te zien stempelt deze lak prima, het is weer eens een totaal andere kleur om mee te stempelen. Over het algemeen kunnen Catrice lakken gebruikt worden om te stempelen op een paar uitzonderingen na. Ik vind het een leuke combinatie geworden, heb alleen per ongeluk de stempels verkeerd om gezet (volgende keer beter).

Aangezien ik met alle andere lakjes een nail art gemaakt heb wilde ik deze ook toch ook aan toevoegen. Ik blijf het een beetje een vreemd lakje vinden maar dat mag de pret niet drukken.Wist niet goed wat ik ermee wilde dus heb wederom Skyline gebruikt en dat werkt weer prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *