Essence – Winterglow part 2

Vandaag laat ik de twee andere lakjes van Winterglow zien.

Lumos!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De derde kleur uit de collectie is een licht paarse met een flink shimmer. Voor de foto heb ik een laag base coat en twee lagen nagellak gebruikt. Op de foto is het gelukkig niet goed te zien maar qua dekking ben ik niet tevreden, je ziet wat donkere plekken. Waarschijnlijk zijn twee lagen base coat nodig zodat deze volledig dekkend is voor de gewone nagellak, maar tot nu toe is me dit nooit mooi gelukt. Waarschijnlijk omdat ik te ongeduldig ben om alles goed te laten drogen.

Let it glow!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De laatste kleur is Let is blow! een roze tint met shimmer. Op zich vind ik beide lakjes wel leuk, volgende keer zal ik twee lagen base coat uitproberen.

uit deze collectie is I see ice echt wel mijn favoriet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *