Essence – Winterglow part 1

Ik wilde weer eens totaal wat anders op mijn nagels. De winterglow trend edition bestaat uit 4 nagellakken. Twee Icy Matt en Luminous glow. Vandaag laat ik de Icy Matt lakjes zien.

Miss frost

Ik wist totaal niet wat ik van deze lak kon verwachten. Ik had stiekem verwacht dat ik ze niet echt mooi zou vinden. Daarom heb ik al eerste de grijze gebruikt omdat deze wat neutraler is. En daarna moest ik ook de rode kleur proberen. Nou ik ben heel erg blij verrast, het is een keer totaal iets anders. Daarom vind ik het wel lastig te omschrijven. Het is een matte lak, dat voel je ook. Maar toch vind ik het niet echt als een matte lak uitzien en dat komt door de roze/zilveren shimmer. Het lakken gaat erg fijn en zoals wel vaker kan een laag al genoeg zijn. Voor de houdbaarheid en de diepte in de kleur heb ik twee lagen gebruikt.

I see ice

Zoals ik eerder al vertelde heb ik deze kleur als eerste gebruikt. Wat een heerlijke kleur zoals gezegd lakt deze erg fijn en is hij vrij snel droog. Op de foto draag ik hem wel al 3 dagen dus vandaar dat hij er minder mat uitzien. Ik kan wel zeggen dat beide lakken me erg verrast hebben. Ik ben dan ook benieuwd naar de luminous glow lakken. Deze zal ik binnenkort testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *