Essence – We are… in love

We are… is een tred edtion van Essence die alweer even uit de schappen is, deze was verkrijgbaar in januari en februari van dit jaar. Ik heb de lakjes al een poosje liggen maar was er nog niet aan toe gekomen ze te proberen. Op de potjes staat high shine dus ik heb hoge verwachtingen.

I have grey-t times with you 01

Deze kleur vind ik eigenlijk het minste van de drie. Het is een grijze kleur maar op een of andere manier vind ik hem op mijn nagels niet zo mooi grijs als ie er in het potje uitziet. Ik heb hem ook al getest om te stempelen maar dat lukte niet zo goed als gehoopt. Het is wel een aardige kleur maar ik heb mooiere grijstinten in mijn collectie.

Pink party only with you 02

Deze roze kleur vind ik een feestje. Heerlijk zo een knalroze kleur.

I <3 you berry much 03

De donkerste kleur van de drie. Wat mij betreft iets te donker maar wel een mooie kleur voor de komende wintermaanden.

Alle drie de lakjes zijn wel erg fijn met lakken maar dat vind ik bijna altijd wel met Essence. Brede, platte, afgeronde kwastjes. Op de foto’s heb ik twee lagen gebruikt boven op een base coat, ik vind meestal twee lagen fijner dan één maar als je een keer haast hebt kun je ook met één laagje de deur wel uit. High shine vind ik de lakjes zeker weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *