Essence – Trend edition Cubanita

Zoals al eerder gezegd heb ik deze week een trend editie van Essence uitgeprobeerd, Cubanita. Een lijn met wat lichtere kleuren van afgelopen zomer. Ondanks dat het zo koud is geweest afgelopen week heeft het zonnetje lekker geschenen dus ik vond het tijd voor wat frisse kleurtjes.

Kisses from Havana 01

De eerste kleur is een fel roze, dit is echt een tint waar ik dol op ben. In de zomer ga ik deze zeker nog een keer dragen. Een heerlijke knal kleur.

Hola guapa! 02

De volgende kleur is de donkerste, een paarse tint. Ook deze kleur vind ik heel draagbaar.

Do you hear la musica? 03

Zo, de foto zonder nail art. Zoals al eerder te zien was een lichtroze kleur. Ik weet niet goed waarom, maar ik vond deze kleur niet zo mooi staan. Op de foto vind ik het beter uitkomen. Ik had het idee dat de kleur op mijn nagels te roze was, ik houd meer van de oud roze tinten of tinten waar die wat grijzer zijn.

Bienvenida a palm beach 04

Als afwisseling is de laatste kleur blauw. Een goede knal kleur.  Naar mijn idee is dit wel een tint die je vaker tegenkomt.

De potjes hebben een leuk design, weer eens iets anders. Het kwastje is plat zoals we dat meestal zien bij Essence. Alle kleuren lakte fijn vond ik. Op alle foto’s heb ik twee lagen gebruikt behalve bij Do you hear la musica?, daar heb ik drie lagen gebruikt.

Aangezien ik was minder tijd had om te lakken heb ik de kleuren wat langer gedragen en de houdbaarheid is goed, na 4 dagen nog geen enkel chipje. Alles bij elkaar weer een goede collectie van Essence met fijne en mooie lakjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *