Essence – The metals part 1

Als ik het goed heb heeft Essence twee keer een The metals collectie uitgebracht. Ik heb in totaal vier kleuren en laat vandaag de eerste twee zien.

Turn up the volume!

 

 

 

 

 

 

 

Dit is dus typisch een kleur die ik twee jaar geleden links zou hebben laten liggen. Zo een felle, metallic roze kleur was echt niks voor mij. Ik heb deze lak drie dagen gedragen en ik vind de kleur toch erg leuk. Op de foto heb ik twee lagen op een laag base coat en dat gaat prima, deze nagellak dekt mooi.

Chrome paradise

 

 

 

 

 

 

In tegenstelling tot Turn up the volume! is dit zeker een kleur die ik eerder ook uitgekozen zou hebben. Een donkere kleur met diverse tinten erin verwerkt, prachtig. Op de foto heb ik een oude base coat gebruikt en twee lagen lak. Hier ben ik niet helemaal tevreden over, ik vind de lak wat te dun. Wellicht dat een donkere ondergrond een dieper resultaat geeft.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *