Essence Secret Stories Limited Edition deel 1

Het is weer tijd om een Limited Edition uit te proberen en te laten zien! Deze keer is het Secret Stories van Essence. In totaal zijn er zeven nagellakjes dus ik laat ze in twee keer zien en vandaag laat ik de eerst 4 lakjes zien. Meestal krijgen de lakjes een naam die wat met de kleur te maken heeft maar dit keer hebben alle namen wat te maken met de naam van de collectie, secrets.

Can you keep my secret? 01

Deze eerste kleur vind ik meteen helemaal geweldig. Een mooie zachte roze kleur beetje richting oud roze.

I love secrets! 02

Knal roze met een vleugje rood is denk ik de beste omschrijving. Wederom een heerlijk lakje.

Do you like my secret? 03

Wat een mooie rood/paarse kleur. Zo een kleur die eigenlijk altijd kan en overal bij past.

We all have secrets! 04

Deze heeft veel weg van de vorige kleur maar deze is wat paarser. Wel mooi maar heeft voor mij niet meteen de wauw factor.

Over een paar dagen zal ik de overige drie kleuren ook laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *