Essence – Pretty cool life en Catrice – Greige! The new beige

Bij prijsmepper kwam ik twee kleuren tegen die ik heel graag wilde hebben, zo blij dat ik ze nu kan testen. Pretty cool life van Essence en Greige! The new beige.

Aangezien het ik vooral erg benieuwd wat naar de groene kleur heb ik dit als basis gepakt. Deze kleur komt uit de najaarscollectie van 2016. De kleur heeft wat weg van Just need style van P2 echter is deze wat lichter en wat grijzer naar mijn idee. Net als Just need Style vind ik deze lak echt prachtig.

Al enige tijd heb ik een dotting tool set maar ik was er nog niet aan toegekomen deze te gebruiken. Ik zie zo vaak leuke combinaties hiermee gemaakt en vaak heel eenvoudig. Om makkelijk te beginnen heb ik op mijn ring en middelvinger 3 grote stippen gezet en op de andere vingers maar eentje. Achteraf vind ik de dots iets te dik, volgende keer beter.

Ik vind de kleur Greige! The new beige wel echt geweldig. Deze ga ik zeker een keer swatchen en in de herfst vaker dragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *