Essence – Play with my Mint en Kiss me, Freddy

Vandaag was het tijd om wat te experimenteren met nagellak. Ik wilde iets doen met vlakken/lijnen. Aangezien ik dit nog nooit gedaan heb en hier wel hele mooie dingen mee te maken zijn. Verder wilde ik ook gebruik maken van een glitterlak in een bijpassende kleur.

Omdat ik de kleur en de glitterlak bij elkaar wilde laten kleuren kwam ik al snel bij twee Essence lakjes uit, Play with my mint 40 en Kiss me, Freddy 190. Play with my mint is een mooie frisse mint kleur. Lakt heel fijn en dekt eigenlijk al met één laagje. Om te testen of de glitter er ook goed bij kleurt lakte ik mijn pink. Ik was meteen weg van de glitter, goede dekking en een mooie kleur.

Daarna heb ik voor mijn middelvinger een streep gezet met de glitterlak en op mijn wijsvinger de onderste helft ingekleurd. Voor beide vingers heb ik tape gebruikt. Voor een eerste poging ben ik zeker tevreden met het resultaat.

Uiteindelijk wilde ik toch ook nog een stempel toevoegen. Ik was erg benieuwd hoe mijn lichtroze stempellak uit zou pakken op een lichte kleur. Het is niet heel erg opvallend maar van dichtbij is het een mooi effect. Dit alles bij elkaar is misschien een beetje teveel van het goede maar als je dingen gaat uitproberen mag dat wel vind ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *