Essence – Out of space stories – Intergalactic Adventure

Een trend editie van Essence die ik eerst wilde overslaan is Out of space stories. In de potjes deden de kleuren me niet zo veel, te wild dacht ik. Maar toen ik de lakjes bij andere voorbij zag komen werd ik toch nieuwsgierig. Tot nu toe heb ik twee kleuren en vandaag laat ik Intergalactic Adventure zien.

Intergalactic Adventure

Wauw, wat een goede kleur. Een mooie blauwe glitter.

En natuurlijk ook meteen een stempel uit proberen. Ik vond het moeilijk om een goede kleur te kiezen maar na wat proberen kwam ik uit op London Town at Sundown. Op de foto is het effect wat slechter zichtbaar helaas.

Aangezien ik deze week wat minder tijd had heb  ik de lak al langer op op de foto. Dus meteen een goed moment om de houdbaarheid te testen. Op de bovenste foto zit de lak 4 dagen, op de onderste 5 dagen. Verder is de kleur fijn aan te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *