Essence – Midnight Masquerade

Midnight Masquerade is een trend edition van Essence. Deze werd verkocht in Oktober en November 2016. Deze heb ik al sinds vorig jaar maar zo als wel vaker, geen tijd gehad om te gebruiken en deze kleuren zijn echte winter kleuren. In de potjes zien de kleuren er goed uit, twee matte rood tinten en twee glitter lakken.

Meet me midnight 01

De eerste twee lakken zijn de glitter lakjes. Meet me midnight is de blauwe nagellak. Het is een intense glitter lak met zwarte accenten. De kleur is door en door met twee lagen is het goed dekkend.

Black cats wanted 02

Dit is de paarse kleur met zwart er in. Wat een goede kleur voor de winter. Essence noemt deze lakjes multi-chrome glitter effect. Deze omschrijving klopt wel, de lak is wel glitter maar niet zoals andere lakjes.

A vampire kissed my neck 03

Dit is de eerste matte lak. Met matte lakjes weet ik vaak nog steeds niet wat ik er van vind. A vampire kissed my neck is de lichtste kleur. Het is een mooie rode kleur met een beetje roze. Ik had niet gedacht dat het zo mooi zo zijn op mijn nagels.

The walking red 04

Wat een mooie kleur is dit! Bordeaux rood met een vleugje paars. Beide matte kleuren lakken erg fijn. Soms vind ik het lastig om de matte lakjes goed te krijgen maar ik heb het idee dat deze minder snel droogt waardoor je de tijd hebt om goed te lakken.

Zelf vind ik de glitter lak en de matte kleuren niet echt bij elkaar passen maar als je de rest van de trend edition bekijkt klopt alles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *