Essence met water decals

Water decals, ik heb er zoveel maar nog nooit gebruikt. Tijd om dit te veranderen! Qua kleur wilde ik een goed contrast maken. Ik heb gekozen voor de knalroze Santa baby en de donkergroene Olive you van Essence.

Santa baby is een lakje uit The little x-mas factory. Ik hou van knalroze kleuren dus dit lakje is echt iets voor mij. De andere lak is een donkergroene kleur uit de standaard collectie van Essence.

Ik vind de kleuren nog beter bij elkaar passen dan verwacht.

Na meerdere keren de stapel water decals te bekijken heb ik gekozen voor veertjes. De toepassing ging verrassend makkelijk. De veer op mijn ringvinger had wat kleur maar deze is door de roze ondergrond niet zichtbaar.

Goed om te weten voor de andere water decals, zoals gekleurde bloemen. Gelukkig hebben we de lente in het vooruitzicht dus tijd voor de lichtere nagellakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *