Essence Me&my Umbrella I <3 rainy days en Catrice Rough Luxury Rustic red

Eindelijk heb ik mijn eerste stempelplaatje van Born Pretty besteld en ontvangen, BP-73. Rozen, rozen en nog een rozen. Mijn lievelingsbloem dus deze moest ik echt hebben en natuurlijk meteen uitproberen.

Een mix van roze en rood leuk me leuk in combinatie met rozen. Na wat testjes kwam ik bij Rustic Red van Catrice uit de Rough Luxury collectie en I <3 rainy days van Esscence uit de Me&my Umbrella collectie. Op mijn pink en ringvinger heb ik de matte Essence lak gebruikt. Hele mooie oud roze matte kleur. Rustic Red heb ik voor de rest gebruikt, een diepe donkerrode kleur. Door beide kleuren om te draaien voor de stempel krijg je een mooi evenwicht, niet te druk maar ook niet alles hetzelfde.
De stempel combinatie tussen matte en glanzende lak vind ik ook verrassend.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *