Essence Limited Edition Like an unforgettable kiss

Wat houd ik toch van Limited Editions, potjes die bij elkaar passen. Ondertussen heb ik er ook best veel en moet ik nog zoveel lakjes swatchen. Aangezien het weer de afgelopen weer wat beter is vind ik het tijd voor fleurige kleuren. Tijd voor Like an unforgettable kiss. Pink me, de knalroze kleur, heb ik heb ik al eens eerder gebruikt en daar was ik enthousiast over dus ik ben heel benieuwd naar de rest.

Nothing but lovestoned 01

Wat een heerlijke kleur! Essence omschrijft als abrikoos en dat klopt helemaal.

Always on my mint 02

Deze kleur vind ik de minste van de collectie. Het wordt omgeschreven als een mint kleur maar ik vind hem wel erg bleek. Op de foto van Essence is de lak ook veel groener, die kleur zou mij wel hebben aangesproken. Ik vind deze kleur ook niet echt passen bij de andere felle knal kleuren.

You let my heart skip a beat 03

Knal paars, maar niet echt mijn tint.

Pink me 04

Absoluut mijn favoriet, wat een knaller! Ik heb hem nu voor de tweede keer op en ik word weer net zo blij als de eerste keer.

Alle lakjes lakken wel fijn zoals ik dat van Essence eigenlijk wel gewend ben. Op alle foto’s heb ik een laagje nude base coat gebruikt en twee lagen nagellak. Ook al ben ik niet weg van alle kleuren vind ik het wel een fijne collectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *