Essence – Limited Edition Hidden Stories deel 1

Hidden Stories is een Limited Edition van een poos geleden, deze was verkrijgbaar in januari en februari van 2015. Onlangs heb ik een grote partij nagellak overgenomen van iemand die deze niet meer gebruikte. Hier zaten ook oudere lakjes bij zoals deze. Voor mij zijn bijna al deze lakjes nieuw dus ik ga ze zeker testen.

Van de Limited Edition Hidden Stories mis ik er één Rose in wonderland nummer 5. Vandaag laat ik jullie de eerste twee zien.

Enter wonderland 01

Deze eerste nagellak is een hele lichtgrijze matte lak, ik heb deze keer 3 lagen gebruikt want na 2 lagen was ik zeker niet tevreden. Wellicht dat het resultaat ook beter is als er een dubbele base coat gebruikt wordt. Voor een matte nagellak vind ik deze fijn lakken niet zo dik als bij sommige anderen. Bij de tweede laag vond ik hem vrij streperig/vlekkerig opdrogen maar dat was bij de derde laag stukken minder. Voor ik met mijn blog begon had ik nog nooit zo een lichte kleur gebruikt, de afgelopen weken hebben jullie het al enkele keren voorbij zien komen. Ik begin er ondertussen wel aan te wennen maar of het ooit echt mijn ding wordt…

Enchanted by hint of mint 02

Van de kleur in het potje werd ik erg blij, op de dop staat ‘the frosted’. Ik wist niet goed wat ik me daarbij voor moest stellen. Op de achterkant staat dat her ‘sand feeling nail polish’ is. Bij de eerste laag zag ik al dat het een nagellak is met een soort van zand structuur. Na het aanbrengen van twee lagen weet ik niet zo goed wat ik ervan moet vinden.
In de loop van de week zal ik jullie ook de de andere twee laten zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *