Essence Limited edition Bloggers’ beauty secrets

Sinds afgelopen week heb ik eindelijk alle 4 de lakjes van de Bloggers’ beauty secrects weten te bemachtigen. Nu ik de limited edition compleet heb wil ik deze testen en aan jullie laten zien. Aangezien de lakjes zijn gemaakt door bloggers zijn ze alle 4 heel verschillend.

Zoals altijd gebruik ik een base coat. Door het gebruik van een base coat heb ik echt gemerkt dat de mijn nagels minder verkleuren en mijn vingers niet helemaal verkleuren met het afhalen van de nagellak. Voor alle lakjes waren twee laagjes voldoende.

Be happy + smile 01

Be happy+smile is een hele licht roze semi-matte nagellak met een heel klein shimmertje (satin effect). Wederom dus zeer lichte kleur en ik ben dan ook benieuwd of het deze keer een beetje wilt lukken met lakken. Over de eerste poging was ik absoluut niet tevreden dus ik heb het een tweede keer geprobeerd. Bij de eerste poging had ik één laag base coat gebruikt maar had toch het idee dat ik het dan met twee lagen nagellak niet goed dekkend kreeg. Voor de tweede poging heb ik dan ook gekozen voor twee lagen base coat en twee lagen nagellak. Deze lak is vrij dik en ik vond het dan ook lastig om netjes en goed te lakken. Het uiteindelijke resultaat vind oké.

Hello beautiful! 02

Hello beautiful, dat is deze nagellak zeker. Het is een mooie bronze kleur een keer heel wat anders. Deze lakt fijn zoals ik gewend ben van Essence en het streperige wat je vaak bij deze metallic kleuren hebt valt wel mee.

All eyes on me 03

All eyes on me is een nagellak met gummy effect voor een matte finish. De matte finish vind ik heel mooi en fijn. Tijdens het lakken moest ik wel wat beter opletten. De lak is wat dikker waardoor je wat oneffenheid kunt krijgen. Qua kleur weet ik niet zo goed wat ik ervan moet vinden.  Meteen na het lakken dacht ik nee dit is niets voor mij maar na even wennen begon ik de kleur wel steeds leuker te vinden. Ik denk dat ik hem niet snel zo zal dragen met misschien in combinatie met andere kleuren of een stempel ga ik hem  nog wel gebruiken.

Shine bright 04

Als laatste in deze serie is er een glanzende licht blauwe nagellak. Normaal ben ik niet zo van het lichtblauw maar deze kleur heeft mij aangenaam verrast. Lekkere frisse kleur voor de zomer. Ook deze lakte erg fijn.

Bloggers’ beauty secrets is een verassende collectie, elk lakje heeft zijn eigen identiteit.  Mijn favoriet is dit keer Shine Bright.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *