Essence – Lights of oriënt

Lights of oriënt een mooie naam voor vier mooie lakjes, daar word ik altijd blij van! Vandaag wil ik jullie dan ook een Trend Edition van Essence laten zien. Deze kleurtjes passen ook zo mooi bij elkaar, echt super.

Golden gate to Orient 01

Dit lakje is een super goed dekkende gouden kleur. Ik heb deze al getest in een nail art die ik later zal laten zien en hij dekt echt heel goed. 1 laagje is dan ook voldoende om je nagels mooi te lakken. Het is een mooie kleur maar niet mijn ding voor gewoon zo. In een combinatie kan die wel erg mooi uitkomen.

The sultan’s daughter 02

Ik denk dat deze kleur mijn favoriet is uit deze collectie, een hele lichte/zachte roze kleur. Toch net een andere tint dan alle andere kleuren die ik heb.

Princess Jasmines choice 03

De tweede metallic, een paarse kleur. Mooi maar voor mijn gevoel een beetje gewoontjes.

Belly dancing queen 04

 

Dit is een kleur waar ik altijd erg van houd en waar ik er dus ook al veel van heb. Maar het is en blijft een goede kleur.

Wat een fijne lakjes. Ze lakken allemaal erg fijn ook al hebben ze een smal kwastje. Deze is wel plat en dat bevalt me altijd goed. Naar mijn idee stinkt deze nagellak wel iets meer maarja daar kan ik mee leven. De vierkante potjes vind ik ook een goede keuze en het lettertype pas echt bij de collectie. Vaak kan ik me niet echt identificeren met een gekozen naam maar bij deze kleuren snap ik dat helemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *