Essence – Island hopping

Vandaag weer een ander kleurtje van Essence. Met een nail art.

Island hopping

Ik vind de kleur echt super maar is het nou een groene of een blauwe tint. Ik weet het niet afhankelijk van de omgeving en het licht vind ik de tint meer groen of meer blauw. Maar in de meeste gevallen vind ik ‘m blauw. Een lekkere keur voor her zonnige weer in ieder geval. Lakt zoals gewend en houdbaarheid is ook goed. Ben een paar dagen druk bezig geweest en Mn nagels hebben het overleefd.

Ik was erg benieuwd of Across universe van Essence uit de Out of space stories collectie te gebruiken was als stempel. Nou hier is het resultaat op de foto zie je alleen wat glinsteren. Erg jammer, in het echt is het wat beter te zien. Zeker na het aanbrengen van de top coat zie je de paarse glinstering. De stempel zie ik gebruikt heb is op de foto amper te zien. Binnenkort zal ik deze nov een keer gebruiken in een betere kleurencombinatie want ik vind hem erg mooi. Het is een geometrisch figuur van dunne lijnen. Denk dat deze lak ook beter tot z’n recht komt in een wat dikkere stempel. In onderstaand filmpje is de stempel wat beter te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *