Essence – I <3 trends The Porcelains deel 2

Vandaag laat ik jullie de andere kleuren van deze limited edition zien. Over de eerste drie kleuren was ik erg te spreken dus ik was erg benieuwd naar de rest.

Make up your mint 50

Normaal gesproken houd ik niet zo van mintgroen maar door deze nagellak ben ik van mening veranderd. Door de grijze micro pigmenten is de kleur niet te fel en te ‘groen’.

It’s a sweet life 51

It’s a sweet life is een mooie lila kleur. Net als bij Make up your mint zorgen de grijze micro pigmenten ervoor dat de kleur niet te fel is.

Pretty little things 52

Pretty little things is een stuk donkerder dan So in love, een goede roze kleur. Ik vind deze echt geweldig.

When tomorrow comes 53

When tomorrow comes is een mooie donker grijze kleur. Bij deze zie je uiteraard de grijze micro pigmenten niet zitten. Ik vind het een goede kleur die ik ook zeker ga combineren in de toekomst.

Deze collectie heeft zoals we van Essence ondertussen gewend zijn een wat breder, plat kwastje en de substantie is ook gelijk aan de andere collecties. Op de foto’s draag ik geen topcoat dus de nagellak heeft van zichzelf al een mooie glans. Ik vind alle kleuren mooi maar voor mij zijn Make up your mint, Pretty little things en When tomorrow comes toch wel favoriet.

Ik heb eerder een paar kleuren al meerdere dagen gedragen en de houdbaar is goed. Drie/vier dagen zonder chipjes is voor mijn nagels best lang. Ik vind dit een zeer geslaagde collectie van Essence.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *