Essence – Gossip girl en Pink me Maybelline – Light it up

Op zoek gaan naar een nagellak die past bij een bepaalde outfit. Normaal doe ik dat niet zo maar deze keer voor een verjaardag vond ik dat wel leuk. Ik had een grijze top aan en wilde deze kleur dus graag terug laten komen en deze combineren met iets fels.

Gossip Girl 87 is een kleur uit de najaarscollectie van afgelopen jaar. Het is een grijze paarse kleur. Ik vind hem echt super kan eigenlijk altijd wel en kan ook goed gecombineerd worden. Zoals altijd is de dekking ook goed.
Ik was heel erg nieuwsgierig naar Pink me 04 uit de Like an unforgettable kiss Limited Edition. In het potje vond ik de roze kleur er al geweldig uitzien maar op mijn nagels in combinatie met de grijs/paarse kleur knalt deze helemaal. Deze Limited Edition heb ik eerder nog niet gebruikt maar ik heb alle lakjes dus ik zal de andere binnenkort ook gaan testen, hopelijk vind ik die even mooi.

Om mijn nagels een beetje op te leuken koos ik wederom voor een glitterlak. Ik heb er nu zoveel dus die wil ik allemaal testen. Ik ben gegaan voor een gemixte glitter van Maybelline, Light it up 418. Deze lak bestaat uit een combinatie van kleine en grotere glitters in meerdere kleuren, een heel vrolijk lakje. Op een of andere manier is mijn ringvinger beter gelukt, deze glitters zijn daar mooi verdeeld, op mijn wijsvinger bleven ze allemaal bij elkaar zitten. Omdat ik deze laag niet te dik wilde maken heb ik het hier bij gelaten maar als ik volgende keer het kwastje nog een keer dip moet dat helemaal goed komen. Ik moet een beetje wennen aan zulke glitters maar ik vind het er wel vrolijk uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *