Essence – Glow & Care part 1

Glow & care, een collectie van Essence waarvan ik niet goed weet wat ik ervan vind. Tijd om uit te testen dus.

Berry caring

 

 

 

 

 

 

 

Dit is de donkerste kleur van de collectie en ik vind hem erg mooi. Een diepe paarse kleur. Ik heb een topcoat gebruikt om een mooie glans te krijgen.

Keep calm and glow onĀ 

 

 

 

 

 

 

 

Samen met Berry caring valt deze kleur het meeste op in de collectie. De andere 5 kleuren zijn allemaal nudes/roze tinten. De kleur vind ik heel mooi alleen wilt het niet echt lukken om mooi te lakken en het goed te laten drogen. Ik heb nog twee kleuren uit deze collectie en dit ‘probleem’ had ik toen ook. Deze week zal ik de andere twee kleuren nogmaals proberen, hopelijk gaat het dan wel goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *