Essence glitter lakjes

Na een hoop effen lakjes gebruikt te hebben kreeg ik het idee een aantal glitter lakjes bij elkaar te zoeken en deze eens te proberen. Ik kwam al snel diverse lakjes van Essence tegen. Ik heb gekozen voor fijne glitters.

Go bold! 140

Normaal gesproken heb ik niet zo veel met goud. Maar ik wilde deze lak toch heel graag proberen en zoals wel vaker ben ik blij verrast. Het is een opvallend lakje maar niet zo opvallen als ik gedacht had. Gelukkig is het niet heel erg geel goud dus ik vind het een geslaagde kleur.

Pink&proud 154

Deze heb ik eerder deze week al gebruikt voor een stempel en daar was ik al erg blij mee. Als volledige lak ben ik er ook blij mee, een lila paarse glitterlak.

Mister rusty 166

De kleuren die ik heb uitgekozen blijven me positief verbazen. Ook deze mister rusty, toen ik hem zag dacht ik dat ziet toch niet uit een oranje glitter. Maar na de eerste nagel wist ik al meteen dat ik mijn mening moest bijstellen! In de herfst past de kleur goed dus ik ga deze zeker nog een keer gebruiken in een combinatie.

A hint of love 169

Rood, mijn lievelingskleur dus altijd goed. In het potje ziet de kleur er roder uit dan na het lakken. Dan komt er een mooie roze tint doorheen, prachtig.

Miss universe 147

Sommige kleuren kun je lastig een naam geven, miss universe is er daar één van. Ik zou het omschrijven als een blauw/groene glitter met zwart. Ik heb nog ongeveer zo een zelfde lakje van Essence en die heb ik al meerdere keren met veel plezier gedragen.

Aangezien de kleuren zo verschillend zijn vind ik het lastig om een favoriet te kiezen maar ik denk dat A hint of love en Miss universe er toch wel uitspringen voor mij. Van alle kleuren heb ik twee lagen gebruikt wat mij verraste, had gedacht dat ik oneindig moest blijven lakken. Ik ben heel erg blij dat ik deze lakken gekozen heb en het laat me wederom inzien niet te snel te oordelen over kleuren maar ze eerst te gebruiken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *